De ce să apelezi la o firmă de curățenie la domiciliu?

Avantajele pe care le ai apelând la o firmă de curățenie sunt numeroase, iar în cele ce urmează am analizat câteva dintre acestea, astfel încât, la următoarea curățenie generală sau curățenie după constructor pe care ți-o dorești, să te gândești dacă o faci singur sau apelezi la o firmă de curățenie.

  1. Economisești timp pentru alte activități

O curățenie completă și calitativă presupune să ții cont de toate suprafețele, spațiile și materialele ce necesită curățate. Baia și bucătăria sunt mereu o povară, iar pentru curățarea eficientă a acestora trebuie să avem în vedere soluții de foarte bună calitate precum și o resursă ce nu poate fi cumpărată: timpul.

Dacă spațiile și suprafețele sunt mari, apare oboseala, iar uneori plictiseala, astfel, de cele mai multe ori dorința de a face o curățare completă este înlocuită de un rezultat nesatisfăcător, o curățenie incompletă.

Dacă valoarea timpului tău este mai mare decât timpul alocat unei curățenii, merită să te gândești la serviciile unei firme de curățenie. 

  1. Eficiența în realizarea curățeniei

O echipă de oameni care fac asta în fiecare zi își formează un mod de lucru care nu poate fi echivalat de cineva care face curățenie ocazional. Beneficiile sunt multiple, eficiența și calitatea serviciului fiind unele dintre cele mai importante.

  1. Curățare cu echipamente profesionale

Pentru a realiza o curățenie generală, o curățenie după constructor, curățare canapele sau o curățare a mochetei, cu un rezultat impecabil așa cum își dorește fiecare dintre noi, ai nevoie de echipamente speciale concepute pentru fiecare tip de suprafață în parte. 

  1. Curățare cu soluții profesionale

Combinația dintre soluții profesionale, echipamente dedicate și personal calificat vor aduce întotdeauna rezultatul dorit. Soluțiile, asemenea echipamentelor, trebuie să fie dedicate. O soluție potrivită pentru toate suprafețele nu va avea niciodată rezultatul dorit. De exemplu, o soluție capabilă să îndepărteze grăsimile din bucătărie, nu va putea elimina și calcarul din baie.

  1. Curățare specială pentru diferite tipuri suprafețe

Atunci când vorbim despre tipuri speciale de suprafețe, ne gândim la cele placate cu marmură, granit sau orice tip de piatră naturală. Suprafața placată cu piatră naturală va avea nevoie de o îngrijire specială, în caz contrar riști să o degradezi. Costurile reparării sau înlocuirii acesteia vor fi de zeci de ori mai ridicate decât costurile achiziționării unui serviciu de curățenie.

  1. Curățenia în caz de urgență

Probabil fiecare dintre noi am avut parte de surpriza unei vizite anunțate cu foarte puțin timp înainte. Stă în firea noastră să facem o impresie bună rudelor sau prietenilor atunci când avem parte de o vizită anunțată din scurt. Ce facem? Întotdeauna sunt și alte pregătiri de făcut, astfel încât curățenia generală o poți lăsa pe mâna profesioniștilor.

 

  1. Costuri mici

O firmă de curățenie își dezvoltă personalul să fie performant în lucru. Utilizează echipamente și soluții de curățare profesionale. Aceste aspecte se traduc in costuri mai mici și optimizate.

Nu de puține ori se întâmplă să căutăm soluții mai ieftine, iar în final să realizăm faptul că per total costul a fost mai mare, iar rezultatul este nesatisfăcător. Nu întotdeauna se aplică principiul „fac singur și e mai ieftin”, s-ar putea să ai surprize.

 

  1. Stare de spirit mai bună

 O încăpere curată cu suprafețe curate contribuie la o stare de spirit pozitivă și productivă. Este de notorietate faptul că un spațiu curat, igienizat și aerisit ajută la o mai bună concentrare.

Credem că prin aceste puncte de beneficii poți evalua dacă o firmă de curățenie este rentabilă sau nu pentru casa, apartamentul sau garsoniera ta.

Dacă ești interesat și crezi că este avantajos să apelezi la o firma de curățenie, noi îți stăm la dispoziție pentru o evaluare și estimare a unui preț personalizat, pentru a ne cunoaște, pentru a încerca o primă curățenie și pentru a evalua modul nostru de lucru. 

Ne deplasăm în tot județul Iași,  dar și prin zona Moldovei: în Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău și Vaslui pentru comenzi mai mari care să ne permită deplasarea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top