Curățenia după constructor îți dă bătăi de cap? Iată ce trebuie să faci!

Bucuria achiziției unei locuințe noi sau a renovării imobilului vechi îți este știrbită de cantitatea imensă de praf și murdărie rămasă în urma meșterilor. Acum, gresia, faianța și parchetul parcă nu mai arată la fel precum modelele comandate și nu știi de ce. Ei bine, noi știm și avem și soluția: nu ne desparte decât un telefon, un mesaj sau o simplă căutare: Casa Curată, firmă curățenie Iași, pentru a vedea oferta noastră.

 

Fă-ți un plan, de restul ne ocupăm noi

Sfatul nostru este ca planul tău să se rezume la o ieșire în oraș cu prietenii sau cu familia. De curățenia după constructor trebuie să se ocupe o firmă de curățenie, care are la dispoziție personal calificat, soluții și echipamente profesionale. În timp ce tu te poți relaxa, noi vom realiza o curățenie la domiciliu la cele mai înalte standarde.

 

Curățarea tâmplăriei

În cadrul serviciului de curățenie după constructor, curățarea tâmplăriei reprezintă un grad ridicat de dificultate. Suprafața vitrată poate fi considerată drept una sensibilă care nu rezistă la șocuri mecanice puternice, astfel încât această etapă trebuie realizată de profesioniști, în caz contrar riști pagube destul de mari. Nu de puține ori am întâlnit clienți nerăbdători, care în încercarea de a realiza o curățenie după constructor cu propriile puteri sau au apelat la un ajutor extern neprofesionist, au ajuns să tripleze valoarea unui serviciu de curățenie profesional, din cauza stricăciunilor provocate.

 

Curățarea pardoselilor

Curățenia după constructor presupune o atenție sporită suprafețelor de pardoseală, mai ales atunci când vorbim despre cele sensibile precum cea placată cu marmură, granit, travertin sau altă piatră naturală. O curățenie la domiciliu bine făcută, presupune o curățare detaliată a pardoselilor, folosind soluții și echipamente dedicate.

Fiind la capitolul pardoseli, trebuie să zăbovim puțin și să vă povestim despre gresia rugoasă sau cu model 3D, care nu a fost cât de puțin curățată după chituire. Dacă citești acest articol, ești interesat de curățenia după constructor. Fie că urmează să vină meșterii să se apuce de treabă, fie au terminat, tu cauți mijloace de protecție sau de soluționare. Dacă ești în faza în care aștepți meșterii, iată sfatul nostru: la o perioadă scurtă după chituire, roagă spălarea cu un burete a suprafeței. Acest lucru va ține cu buzunarul tău: atunci când vei apela la o firmă de curățenie după constructor și va realiza oferta de preț, să știi că acest mic detaliu va face o mare diferență.  Dacă cauți o soluție, e simplu: apelează la o firmă de curățenie la domiciliu, în special la cele care realizează servicii de curățenie după constructor.

 

Curățarea băii

De cele mai multe ori, băile clienților nu mai arată ca cele din pozele designerului. Motivul? Pur și simplu gresia și faianța nu se mai văd de stratul gros de chit. Așa cum fiecare problemă are rezolvarea ei, o firmă de curățenie va fi pregătită pentru ce este mai rău și va trebui să găsească o soluție la problema clientului său. 

Pentru a arăta din nou ca în poze, baia ta trebuie să treacă prin mai multe etape de curățare, bineînțeles, folosind soluții și echipamente speciale.

Casa Curată, firmă curățenie din Iași, îți stă la dispoziție pentru evaluarea gratuită a imobilului tău. Fie că vorbim de curățenie în apartamente, curățenie în case, curățenie în birouri sau curățenie în spații industriale, noi vom fi acolo pentru nevoile tale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top