Cauți o firmă bună de curățenie? Iată ce trebuie să știi

Cauți o firmă bună de curățenie? Iată ce trebuie să știi

Credem că fiecare dintre noi s-a lovit la un moment dat de situația în care avea nevoie de servicii de curățenie profesionale, indiferent că vorbim despre o curățenie după constructor, o curățenie generală, curățarea canapelelor sau a saltelelor.

Casa Curată este firmă curățenie Iași, care prestează la cele mai înalte standarde toate serviciile menționate mai sus.

1. Primul pas în realizarea curățeniei

În primul rând, alegerea unei firme de curățenie trebuie făcută în funcție de calitatea pe care o dorești, respectiv de bugetul alocat pentru un asemenea serviciu. Dacă vrei ieftin și bun, nu ne rămâne decât să-ți urăm succes, fără doar și poate, vei avea multă nevoie de el. Acest clișeu începe ușor, ușor să dispară din vocabularul nostru, dar mai sunt și excepții. În ceea ce ne privește, considerăm că un lucru bine făcut, vine în spate și cu un anumit tarif, indiferent de domeniu, fie că ai nevoie de curățenie la domiciliu, de un zugrav, mecanic auto etc. De câte ori căutăm ‘ieftin și bun’ vom avea neplăceri la final, iar asta se întâmplă de cele mai multe ori.

2. Diferențe dintre Casa Curată și alte firme de curățenie

Ai nevoie de o curățenie generală în apartament, o curățenie după constructor, curățenie spații industriale sau orice alt serviciu de curățenie? Nu ezita să ne contactezi. Suntem aici și pentru a te consilia, indiferent dacă la final alegi să lucrezi cu noi sau cu oricare din concurenții noștri. Totuși, de ce ne-ai alege pe noi și nu orice altă firmă de curățenie din Iași? În încercarea de a răspunde cât mai obiectiv la această întrebare vom oferi doar argumente ce pot fi probate:

  • folosim doar soluții profesionale de curățenie marca Ecolab (numarul 1 mondial)
  • folosim doar echipamente profesionale de curățenie marca Karcher (unul din competitorii importanți din piață și unul dintre cei mai cunoscuți)
  • experiență desăvârșită în domeniu, dovadă miile de lucrări avute până în acest moment, respectiv proiectele în derulare
  • imagine foarte bună în piață, dovadă zecile de recenzii Facebook și Google
  • mizăm pe calitate și nu pe cantitate – deși suntem angrenați în contracte mari cu principalii dezvoltatori imobiliari ai orașului Iași, calitatea nu s-a modificat… pur și simplu programăm la intervale mai mari de timp. Clienții noștri nu ne aleg pentru promptitudinea programării, ci pentru calitatea lucrării.

3. Ce ar trebui să facă o firmă specializată în curățenia după constructor?

O firmă de curățenie după constructor/ firmă de curățenie după renovare trebuie să îndeplinească o serie de condiții importante pentru a fi catalogată astfel. Practic trebuie să avem o simbioză între personal calificat, echipamente profesionale, soluții profesionale, transparență și corectitudine – în ce ordine vreți, toate sunt la fel de importante în opinia noastră.

4. Ce ar trebui să facă o firmă specializată în curățenia generală?

În afară de cele de mai sus, o firmă specializată în curățenia generală trebuie să aibă disponibilitatea de acorda atenție și celor mai mici detalii. Un serviciu de curățenie generală nu trebuie efectuat în grabă, ba dimpotrivă. Atenția și finețea trebuie să fie caracteristici nelipsite unei firme specializate în curățenie generală în casă sau în apartament.

5. Ce ar trebui să facă o firmă specializată în curățenia birourilor?

În primul rând să știe să se facă nevăzută. Curățenia birourilor impune uneori lucrul printre angajații care lucrează, motiv pentru care prezența ta nu trebuie să deranjeze. Totodată, prestând acest tip de serviciu la cele mai înalte standarde, la fel cum le prestăm și pe celelalte, ne permitem să dăm un sfat tuturor celor interesați: biroul nu se curăță pulverizând soluție direct pe el; soluția se pulverizează pe o lavetă de microfibră (care apropo, nu are doar 2 fețe) după care se curăță biroul folosind mișcări liniare. O firmă care prestează servicii de curățenie pentru birouri ar trebui îndeplinească toate aceste condiții minime.

6. Există cea mai bună firmă de curățenie?

Este de notorietate faptul că perfecțiunea este un concept relativ spre care unii dintre noi tindem zi de zi, alții mai puțin, mulți deloc. Dar nu dorim să creăm un subiect care poate da naștere la polemici, astfel încât revenim la cea mai bună firmă de curățenie. Există? Cred că da, așa cum există și cea mai bună mașină, cel mai bun telefon, cel mai bun laptop etc.

Noi cei de la Casa Curată nu am considerat că am fi cei mai buni, în schimb, zi de zi de dăm silința pentru a deveni mai buni. Cum? Documentându-ne despre soluții, echipamente, procedee de lucru, training-uri etc. Da, muncim extraordinar de mult pentru a ne mulțumi fiecare client, iar munca ne este răsplătită cu o vorbă bună, un gând bun și, bineînțeles, cu o recomandare.

Casa Curată, firmă de curățenie Iași, oferă clienților săi servicii de curățenie la cele mai înalte standarde, în Iași și în localitățile învecinate. Sună-ne și venim să realizăm o ofertă de curățenie la domiciliu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top