Cea mai bună firmă de curățenie după constructor

Cea mai bună firmă de curățenie după constructor

De fiecare dată când suntem într-o situație care pare fără scăpare, solicităm ajutorul profesioniștilor. Astfel, dacă ne aflăm în situația achiziției unui imobil recent construit sau proaspăt renovat, în mod clar vom avea nevoie de cea mai bună firmă de curățenie după constructor care să presteze servicii la cele mai înalte standarde. 

Pe parcursul prezentului articol vom afla ce condiții trebuie îndeplinite de cea mai bună firmă de curățenie după constructor. 

Casa Curată este o firmă de curățenie Iași, care realizează servicii de curățenie la domiciliu, la cele mai înalte standarde, folosind doar soluții și echipamente de top. Partenerii noștri sunt Karcher și Ecolab, două companii de renume mondial ce nu mai au nevoie de niciun fel de descriere.

1. Personal calificat

Cea mai bună firmă de curățenie din Iași sau din orice alt județ al țării trebuie să aibă angajați specializați în acest domeniu. Simbioza om-mașină trebuie să fie perfectă, altfel rezultatele nu vor fi pe măsura așteptărilor clientului. Indiferent de calitatea echipamentelor, soluțiilor sau a materialelor de curățenie în general, omul este cel care le folosește, iar pentru rezultate de excepție, acesta trebuie să știe cum. Un angajat bine instruit ajunge la rezultate excepționale, care vor surprinde întotdeauna…acest lucru nu se va întâmpla cu cel neinstruit, care nu va putea ține pasul.

2. Soluții profesionale dedicate

Cea mai bună firmă de curățenie după constructor trebuie să lucreze doar cu soluții profesionale dedicate. 

De ce profesionale? E simplu! În era în care marketingul a atins cote impresionante, vei găsi produse ”profesionale” de curățenie la orice market. Bineînțeles că nu ne referim la astfel de produse, ci vorbim despre solvenți care nu vin doar cu titulatura. De obicei, astfel de produse nu se vor regăsi pe raftul magazinelor, motivul fiind unul relativ simplu: sunt scumpe. În mod normal pe un profesionist nu ar trebui să-l sperie prețul ridicat al produselor cu care își îndeplinește obiectul contractului. Dacă ai apelat la un profesionist care folosește produsele pe care le ai și tu în baie sau bucătărie, ar trebui să-ți pui un semn de întrebare. 

De ce dedicate? Este adevărat că o soluție poate avea 2-3 întrebuințări, dar asta nu înseamnă că un tip de soluție, fie ea și profesională, te va ajuta să realizezi o curățenie după constructor ca la carte. Din experiență vă putem spune că după zile întregi de training cu profesioniștii din domeniu am reușit să descoperim aria de lucru a doar câtorva soluții. De asemenea, din experiența practică vă spunem că pentru realizarea unei curățenii după constructor de nota 10 vei avea nevoie de cel puțin tot atâtea tipuri de soluții.

3. Echipamente profesionale

Presupunem că cea mai bună firmă de curățenie se respectă, astfel încât va fi dotată cu toate echipamentele necesare realizării unei curățenii după constructor la cele mai înalte standarde. Vă dăm doar un exemplu: curățarea pardoselii cu mopul este departe de a fi eficientă în realizarea unei curățenii după constructor. Astfel, dacă ai apelat la un profesionist al cărui ”echipament profesional” este găleata cu mop, din nou ar trebui să-ți pui un semn de întrebare.

4. Cât costă cea mai bună firmă de curățenie?

Asta este cea mai grea întrebare, dar cu un răspuns ușor de intuit. Cea mai bună firmă de curățenie Iași sau orice județ al țării nu va fi cea mai ieftină. Din păcate, ieftin și bun există doar în povești. Nu te poți aștepta ca un serviciu de curățenie realizat la cele mai înalte standarde și pentru care lucrează o echipă de oameni mult mai numeroasă decât ai crede, să fie cel mai ieftin. 

Deseori întâmpinăm o situație delicată în care suntem puși în situația de a ne contrazice clienții. Nu de puține ori suntem solicitați pentru servicii de curățenie după constructor în care ni se pune în vedere faptul că este un apartament relativ mic, să zicem 50 mp, la care să vină doi oameni pentru două ore. Ei bine, în acest moment intervine o dificultate în comunicare având în vedere că unii nu au beneficiat până la acel moment de servicii de curățenie bine făcute, ci doar superficiale. Încercăm pe cât posibil să le explicăm clienților noștri faptul că serviciile de curățenie realizate de Casa Curată sunt realizate mult mai amănunțit, iar estimarea lor este greșită, numărul de personal fiind cel puțin dublu, iar timpul de lucru, cel puțin triplu.

Casa Curată este o firmă de curățenie Iași și care îndeplinește cu brio toate condițiile arătate mai sus. Nu avem pretenția de a deține titulatura de cei mai buni, deși multe din recenziile noastre sună în acest fel, dar putem spune cu certitudine faptul că încercăm zi de zi să devenim mai buni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top