Curățenia generală de sărbători

Cele mai frumoase momente ale anului sunt în preajma sărbătorilor de iarnă. Agitația, aglomerația, goana după cadouri sau vizitele sunt prezente la fiecare dintre noi, bucurându-ne de astfel de fiecare moment.

În luna cadourilor, un singur gând ne sperie: o curățenie generală de sărbători. Știm cu toții că o curățenie generală de genul acesta duce la epuizare, ne încarcă negativ și nu ne mai putem bucura de momentele cu adevărat speciale. Fiind poate cea mai aglomerată lună a anului, îți recomandăm să lași grija curățeniei generale în seama profesioniștilor.

Casa Curată este o firmă curățenie Iași care realizează servicii la cele mai înalte standarde, folosind doar soluții și echipamente profesionale.

 

1. De ce trebuie să apelezi la profesioniști?

Răspunsul la această întrebare este destul de ușor de dat, dar înainte să facem un scurt exercițiu de imaginație: să ne gândim la curățenia generală făcută de fiecare dintre noi, în preajma sărbătorilor din anii trecuți…Parcă ne sperie gândul când știm că trebuie sa pierdem cateva zile pentru curățenie. Acesta este motivul pentru care trebuie să lași curățenia generală în grija noastră. Știm ce avem de făcut, avem personal calificat, folosim produse și echipamente dedicate, motiv pentru care nouă ne va lua mult mai puțin timp decât îți va lua ție.

 

2. Ce trebuie să includă curățenia generală de sărbători?

Curățenia generală trebuie să fie amplă, atent făcută și care să includă curățarea geamurilor, și a mobilierului, precum și curățarea completă a băilor și bucătariei. De asemenea, recomandăm și curățarea elementelor textile, precum canapele, saltele, covoare sau mochete.

 

3. Alegerea…

Alegerea…până la urmă este vorba doar despre ce alegem între două opțiuni: fac singur sau apelez la profesioniști. Cei care au făcut singuri o curățenie generală de sărbători vor înclina să aleagă a doua variantă, iar noi înțelegem cel mai bine motivele. O curățenie generală de calitate este istovitoare, iar în final ceea ce considerăm noi a fi ieftin, vom descoperi că defapt este scump. Motivele pentru care considerăm mai rentabilă alegerea profesionistilor sunt numeroase și relativ simplu de înțeles. O echipă profesionistă știe exact ce are de făcut, ce soluții trebuie să folosească potrivit tipurilor de suprafețe și totodată ce echipamente îi sunt necesare. Bineînțeles, o firmă de curățenie profesionistă trebuie să aibă toate aceste elemente.

Casa Curată va îndeplini cu succes cerințele celui mai pretențios client, având în vedere calitatea produselor și echipamentelor folosite.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top