Curățenia după constructor este mai simplă în acest mod

După ce ți-ai achiziționat imobilul mult dorit sau ți-ai amenajat apartamentul sau casa, mai rămâne un singur gând care te sperie: curățenia după constructor. Sarcină grea, dificil de dus la îndeplinire și care nu trebuie lăsată în grija familiei sau prietenilor.

Cum îți faci viața mai ușoară? Nimic mai simplu. Lasă grija curățeniei după constructor în mâinile profesioniștilor. Casa Curată este o firmă de curățenie Iași, ce realizează servicii de curățenie după constructor sau curățenie după renovare la cele mai înalte standarde, folosind doar soluții profesionale de la Ecolab și echipamente Karcher. Niciunul din partenerii noștri nu mai au nevoie de nicio introducere, având în vedere faptul că discutăm despre numarul 1 mondial în materie de solvenți sau de echipamente profesionale.

 

Ce fac profesioniștii pentru ca locuința ta să arate ca nouă?

1. Elimină reziduurile

Este de notorietate faptul că domnii care se ocupă de realizarea construcției sau a renovării acordă o importanță majoră tehnicii de lucru și nu neapărat murdăriei pe care o lasă în urmă. Motivul este simplu, fiecare se ocupă de treaba lui. Firma de curățenie face curat așa cum știe cel mai bine, meșterul faianțar montează faianță așa cum știe el mai bine, tehnic să fie fără reproș. Dacă adaugi unuia ce face celălalt, sigur nu va ieși bine. Ce vrem noi să spunem este că fiecare este specialist pe domeniul său. Cu toate astea, nu înseamnă că cei ce montează gresie, faianță sau dau cu var nu trebuie să lucreze îngrijit, dar nu le putem cere curățenia pe care o face o firmă de curățenie după constructor.

2. Curăță în integralitate suprafețele 

O curățenie după constructor bine făcută nu trebuie să rateze niciun obiect din casă, indiferent că discutăm despre un simplu întrerupător sau despre o întragă baie. Totodată, curățarea suprafețelor trebuie făcută în pas cu secolul în care ne aflăm, adică mecanizat, folosindu-ne de echipamente profesionale, precum și de soluții profesionale de cea mai bună calitate. Curățenia cu mătura și mopul este depășită, din toate punctele de vedere. Trebuie să ne gândim la faptul că, acum, calitatea materialelor de construcție este mult mai ridicată, ceea ce înseamnă că și curățenia este mai greu de făcut, chiar și folosind echipamente de ultimă generație, deci ce să mai vorbim de mop…

 

3. Curăță mobilierul

Renovarea apartamentului sau a casei înseamnă de cele mai multe ori mici reparații și o ’o mână de var’. Suficient totuși să se facă un dezastru în casă și să avem nevoie de un serviciu de curățenie după renovare sau curățenie după cosntructor. Ei bine, tot acest praf se depune inevitabil pe tot mobilierul din casă. În cadrul curățeniei după cosntructor, curățarea mobilierului reprezintă o etapă importantă.

4. Curăță canapele, saltele sau covoare/mochete

Ai renovat și ești fericit de noua ta locuință, doar un singur lucru te împiedică să fii pe deplin fericit: canapeaua ta scumpă e plină de praf, culoarea s-a schimbat și mai are și niște pete de var. Nu dispera, există soluții eficiente care vor face canapeaua ta să arate ca nouă. Acest lucru este valabil și pentru saltea sau mochetă. Casa Curată folosește echipamente de ultimă generație pentru curățarea canapelelor, saltelelor sau mochetei.

 

Apelând la o firmă de curățenie economisești timp și energie care se transformă până la urmă în bani. Dacă mai punem la socoteală riscul de a degrada anumite suprafețe din lipsă de experiență și cunoștințe necesare, lucrurile sunt clare: trebuie să apelezi la profesioniști.

Cu riscul de a provoca reacții contradictorii, vom forța o scurtă comparație, având în vedere faptul că ni s-a mai pus în vedere, de-a lungul timpului, faptul că serviciile de curățenie sunt scumpe, asta după ce ai dat 150.000 de euro sau mai mult pe o casă. Este ca și cum ți-ai lua Bentley, dar îl speli la furtun în grădină, pentru că nu ți-au mai rămas bani de spălatorie.

Revenind, Casa Curată este o firmă de curățenie Iași, care oferă servicii profesionale de curățenie. Pentru orice detalii, sfaturi sau nelămuriri îți stăm la dispoziție.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top