Curățenia după chiriaș

Din păcate principiile care guvernează relațiile și colaborările interumane nu sunt întotdeauna cele mai corecte. Dacă ai unul sau mai multe imobile închiriate, vei înțelege exact la ce ne referim. De cele mai multe ori, bunul dat în chirie este înapoiat în condiții greu de descris în cuvinte, cu un grad de murdarie extrem de ridicat, doar pentru că în mentalitatea chiriașului există această idee: nu este bunul meu, nu mă interesează. Să faci o curățenie generală după un chiriaș, poate fi mai dificil uneori decât o curățenie după constructor, iar noi am întâmpinat deseori această situație.

 

Casa Curată este o firmă de curățenie Iași ce realizează servicii de curățenie generală, curățenie după cosntructor, curățenie spații industriale, curățenie spații comerciale sau curățenie cabinete medicale. De asemenea, dacă ai nevoie de curățarea canapelei, curațarea saltelei, a fotoliilor sau a mochetei, nu ezita să soliciți o ofertă de preț.

 

  1. Un spațiu curat este un spațiu sănatos

Deși este o situație care se aplică oricărui imobil sau spațiu locativ, este mult mai de actualitate în cazul bunurilor date spre închiriere. Întotdeauna când vine un nou chiriaș, prima condiție a acestuia este ca imobilul să se prezinte într-o stare bună, iar o curățenie generală anterioară va fi întotdeauna de efect.

 

  1. Curățenia generală frecventă va conserva bunul tău

Închirierea apartementelor sau caselor poate fi o afacere bună atât timp cât nu ai prea des investiții de făcut. Pentru a preveni această situație bunurile aflate în imobil trebuie întreținute frecvent, dar chiriașul nu va face acest lucru, astfel încât nu-ți rămâne decât să iei legătura cu o firmă de curățenie care să se ocupe de îngrijirea imobilului tău. Îți garantăm că o astfel de investiție este mult mai rentabilă decât inlocuirea frecventă a bunurilor degradate din cauza lipsei de întreținere. 

 

  1. Frecvența serviciilor de curățenie

Considerăm că o curățenie generală făcută lunar sau chiar o dată la două luni va fi suficientă pentru a întâmpina degradarea bunurilor, astfel încât imobilul tău, cu bunurile aferente să aibă o durată de viață mai îndelungată, renovarea acestuia făcându-se mult mai rar.

 

  1. Rentabilitate

În mod clar, în final va fi mult mai ieftin să întreții un bun și să previi deteriorarea acestuia decât înlocuirea lui frecventă. Dacă luăm în calcul prețul pentru mobilarea unei bucătării, de exemplu, vom înțelege că este mult mai ieftin o să întreții corespunzător, decât să o înlocuiești frecvent.

 

Experiența miilor de clienți contractați până la acest moment, ne permite să oferim sfaturi utile și practice, astfel încât să nu fii pus în situația unora care au avut de suferit de pe urma necunoașterii.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top