Cum să găsești cea mai potrivită firmă de curățenie

Ai nevoie de servicii de curățenie profesioniste și nu știi de unde să începi? Cu toții știm că prețul este unul dintre criteriile cele mai importante atunci când alegem un serviciu de orice fel. Cu toate acestea, nu trebuie să ignorăm și importanța altor criterii precum: profesionalitatea, flexibilitatea și calitatea serviciilor oferite.

 

Ce face o firmă profesionistă de curățenie?

Este evident că o firmă de curățenia face curățenie. Clientul este cel care alege momentul din zi când dorește igienizarea spațiului. Poate opta pentru o echipă de curățenie după program pentru a se evita întreruperea operațiunilor comerciale, sau chiar și în timpul programului în cazul clădirilor cu trafic intens.

  1. Experiența și reputația

Încrederea este vitală atunci când angajăm o firmă de curățenie, fie că este pentru propria locuință sau pentru birou. De ce? Simplu, angajații companiei de curățenie vor fi în acel spațiu indiferent dacă suntem și noi prezenți. Astfel, firma de curățenie este responsabilă de a lucra cu sârguință și într-o manieră profesională, cu o supraveghere directă minimă. Cum putem stabili nivelul de încredere al unei astfel de companii?

Anii de experiență: o companie bine stabilită în zona de servicii și cu câțiva ani de experiență ar trebui să fie pe lista de priorități

Industriile deservite: trebuie făcută o analiză a tipurilor de industrii și clădiri cu care firma de curățenie are experiență

Feedback: feedbackul primit din partea anumitor persoane este, cu siguranță, un indicator al experienței și reputației

 

  1. Instruirea angajaților

Cele mai profesioniste firme de curățenie consideră angajarea drept o responsabilitate majoră. Astfel, printre principalele calități pe care o firmă le așteaptă de la personalul angajat se numără încrederea și responsabilitatea, cât și disponibilitatea de a se perfecționa.

Iată câteva întrebări pe care ar trebui să ni le adresăm atunci când analizăm aceste aspecte.

Analiza angajaților: cât de des efectuează verificări firma de curățenie? Este respectată cu strictețe legislația în ceea ce privește angajarea? Care este procesul de angajare și în ce constă interviul?

Instruirea angajaților: nu ar trebui să ezităm în a cere detalii specifice în ceea ce privește instruirea personalului. Se fac instruiri în ceea ce privește normele de protecție a muncii? Se desfășoară instruiri pe tema conduitei acceptabile în clădiri? Cine îi instruiește pe angajați?

  1. Disponibilitate full-service?

După cum am specificat deja la început, o firmă de curățenie cu servicii complete are capacitatea de a oferii soluții de curățare, indiferent de nevoile clientului. Spre exemplu, dacă sunteți directorul unei firme cu mai multe birouri și apelați la o firmă de curățenie, aceasta ar trebui să vină cu o ofertă de servicii complete și cu un program flexibil.

Astfel, ați putea opta pentru servicii de curățenie seara, după program, timp de 5 zile pe săptămână sau pentru un serviciu lunar/o dată pe săptămână de curățenie „generală” care implică și alte acțiuni precum: lustruirea mobilierului, spălarea geamurilor și a covoarelor, etc.

Indiferent de nevoile și dorințele pe care le aveți, o firmă de curățenie profesionistă ar trebui să fie capabilă în a vi le oferi.

 

  1. Este totul legal și asigurat?

Nu contractați niciodată o firmă de curățenie fără a vă asigura că există polițe de asigurare adecvate! Chiar dacă acest „mic aspect” nu pare foarte important, este esențial atunci când apelați la serviciile unei firme de curățenie. De ce? Pentru că, după cum am specificat mai sus, încrederea este un criteriu cheie în acest domeniu.

 

Easy Cleaning – firma ta de curățenie din Iași!

Easy Cleaning este un furnizor de servicii de curățenie complete. Furnizăm servicii în multe industrii și locații precum: clădiri de birouri, apartamente sau case personale, cât și hale industriale sau parcuri. Contactează-ne astăzi și vom stabili împreună cel mai potrivit tip de serviciu pentru nevoile tale!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top