De Valentine`s Day, fă-ți curățenie în suflet, noi îți facem curățenie în apartament!

Luna iubirii sau luna curățeniei în apartament?

Abia ce ai finalizat de făcut curățenia după sărbătorile de iarnă și mulțimea de invitați care s-au bucurat de preparatele pregătite cu multă dragoste de tine, că s-a și făcut luna februarie și trebuie să-ți faci iar un plan în ceea ce privește curățenia. Bineînțeles, asta în condițiile în care ai un job flexibil care să-ți permită să-ți organizez potrivit timpul, astfel încât să te poți ocupa și de curățenia în casă.

Jobul, ca jobul, dar… știi și tu, cu dragostea cum stai? O fi importantă curățenia în apartament, dar știi ce e și mai important? Curățenia în suflet! Oricât de mult ne-am dori să oferim servicii complete de curățenie, nu am descoperit încă tehnica sau aparatura potrivită pentru a face curățenie în suflet! Ne descurcăm în ceea ce privește igienizarea tuturor suprafețelor, și putem face apartamentul tău să arate ca nou, dar de suflet, tu trebuie să te ocupi!

De ce ai nevoie de o firmă de curățenie apartament?

Dacă în suflet  poți (sau nu) să-ți faci curățenie singur, curățenia în apartament poate reprezenta o adevărată provocare, în special dacă știi că urmează să ai un invitat/o invitată specială în curând. Doar nu ai vrea ca acesta/ aceasta să-ți formeze o idee greșită despre tine!

  •          Economisești timp!

Dacă ești destul de prins cu jobul și toate obligațiile acestuia, cu echilibrarea sufletească și mai trebuie să achiziționezi și cadouri! (proces ce de multe ori este consumator mare de timp). Atunci, clar, ai nevoie de o firmă de curățenie! Echipa noastră va fi acolo când soliciți tu. Cât e de bine să vii de la muncă și cumpărături (după o lungă căutare a cadoului perfect) și să ai casa lună, perfectă pentru o întâlnire cum ți-ai imaginat?

  •          Economisești energie!

Procesul de curățire generală a locuinței este mare consumator de energie. Chiar dacă îți pui trupa favorită la maxim în boxe (deși s-ar putea să-i deranjezi pe vecini), este evident că după o zi de curățenie intensă, nu-ți mai arde de nimic, în special de goană după cadouri.

  •          Economisești bani!

Firma noastră de curățenie apartament vine cu toate ustensilele și produsele necesare pentru ca locuința ta să arate impecabil! Nu mai ai nevoie să-ți achiziționezi nici un produs de curățenie, păstrează banii pentru cadouri și cină romantică!

 

Cum te ajută curățenia în casă să-ți echilibrezi stările sufletești?

Poate unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să apelezi la o firmă de curățenie apartament, este pentru că te va ajuta să te echilibrezi și psihic.

Cum?

E simplu. Gândește-te cum te simți atunci când vii obosit după o zi de muncă, în chiuvetă te așteaptă o mulțime de vase, poți face deja desene artistice în praful de pe bibliotecă, când te uiți pe geam nu-ți dai seama dacă e ceață sau doar e murdară sticla și te împiedici de coji de banane uitate pe jos?

Evident, răspunsul este: nu prea bine! Devii și mai frustrat, accentuezi stresul acumulat la muncă prin faptul că trebuie să faci curățenie în apartament! Așa că, în loc să te calmezi, amplifici starea de dezechilibrare emoțională.

Pe de altă parte, gândește-te cum te simți atunci când vii obosit de la muncă și în casă totul strălucește și miroase frumos. Știi și tu mirosul acela de curățenie și satisfacția pe care ți-o oferă! Atunci ai timp să te relaxezi, să faci o baie lungă, să scrii în jurnal, să stai de vorbă cu tine.

 

Noi îți facem curățenie în casă, tu ocupă-te de tine!

Am schimbat topica și ordinea lucrurilor. Așadar, lasă-ne, mai întâi, pe noi să-ți creăm cadrul prielnic pentru a-ți putea face singur curățenia în suflet! Dacă produse de igienizare a emoțiilor încă nu avem, măcar lasă-ne să-ți igienizăm apartamentul!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top