Un mediu curat este mai productiv. Curățenie generală în birouri

Cele mai bune servicii de curățenie birouri din Iași

De ce serviciile noastre de curățenie birouri sunt cele mai bune din Iași? În primul rând, trebuie să subliniem și anii de experiență pe care îi avem în domeniu, cât și metodele meticuloase de curățenie pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului. Așadar, vă prezentăm cele mai importante aspecte care ne diferențiază de concurență și ne fac liderii de top în ceea ce privește curățenia în birouri!

 

Motive pentru care ar trebui să apelezi la noi pentru servicii de curățenie

  1. .1 Suntem foarte atenți la persoanele pe care le angajăm!

Știm că încrederea este cuvântul cheie atunci când vine vorba de a lăsa o persoană necunoscută să curețe un spațiu, în special dacă proprietarul nu se află acolo în acel moment. Astfel, tot personalul nostru de curățenie are verificări de antecedente, este asigurat și a semnat un acord de confidențialitate pentru a proteja în mod absolut intimitatea clientului.

De asemenea, punem mare preț și pe educație. Personalul nostru de curățenie este complet instruit și supus unei dezvoltări continue pentru a utiliza cele mai moderne instrumente, echipamente și metode de curățare.

 

2. Folosim produse speciale de curățenie în funcție de spațiu și dotări!

Folosim cele mai profesionale și potrivite produse de curățare, care ne ajută să oferim rezultate fantastice și acel miros plăcut de „curățenie” care ne place tuturor. Astfel, personalul nostru știe și poate să facă față oricărei provocări în cel mai eficient timp posibil.

 

3. Suntem consecvenți și dorim să formăm o legătură strânsă cu clienții

Pentru că relația și legătura cu clientul este esențială, trimitem în fiecare vizită același echipaj pentru a vă curăța biroul. Astfel, încrederea ta în echipa noastră crește și vă și familiarizați cu personalul. În plus, echipele noastre sunt instruite spre a fi punctuale și fiabile, calități foarte importante, mai ales în domeniul afacerilor.

 

4. Curățenia generală a biroului îmbunătățește condițiile de muncă

Și ție îți place când ajungi acasă, totul strălucește, și se simte acel miros de curățenie, nu-i așa? Te simți parcă mai bine, îți dă o stare de bine și un „chef de viață” mai mare. Gândește-te că același lucru se întâmplă și într-un birou, cu angajații tăi. Este foarte importantă starea de spirit a angajaților pentru a asigura productivitate la locul de muncă!

 

5. Angajații se vor simți mai motivați

În primul rând, oferirea unui spațiu curat angajaților nu numai că-i face să se simtă mai bine și mai valoroși, dar și mai motivați. Astfel, dezordinea nu mai este un împiediment și nu va mai încetini munca.

Un loc de muncă dezordonat poate avea un efect opus și anume: poate fi foarte demotivant pentru angajați.

 

6. Angajații se vor simți mai în siguranță

În zilele noastre, un mediu curat este, de asemenea, esențial. O zonă comună slab curățată, cum ar fi un spațiu comun de birou, poate fi un focar pentru dezvoltarea de germeni și bacterii. Este foarte important ca în situația pandemică actuală, să acordați suficientă importanță dezinfectării tuturor spațiilor, în special spațiilor comune.

Serviciile noastre de curățenie implică și curățenia temeinică a tuturor pardoselilor, a mobilierului, a covoarelor, chiar și a detaliilor la care probabil nici nu te-ai fi gândit, dar care sunt focare de microbi: întrerupătoarele de lumină, telefoanele, etc.

 

Ce preț un serviciile de curățenie generală?

Cu siguranță aceasta este una dintre principalele întrebări, mai ales atunci când vrei să menajezi bugetul alocat pentru acest serviciu. Nu-ți putem spune un preț exact, tocmai pentru că serviciile noastre sunt diferite și foarte fiabile, adaptându-se pe nevoile specifice ale fiecărui client. De aceea, pentru o ofertă personalizată care să-ți satisfacă toate cerințele și să se încadreze în bugetul tău, nu ezita să ne contactezi!

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top