Servicii de curățenie profesionistă pentru orice bucătărie

Dacă ești pasionat de gătit și te-ai gândit să-ți faci o afacere în care să-ți pui calitățile culinare în evidență, sau dacă pur și simplu ești de părere că un restaurant este o idee bună pentru o afacere profitabilă, atunci probabil ai luat în considerare și serviciile de curățenie profesionale de care vei avea nevoie, pentru a te asigura că le oferi clienților ceea ce-și doresc: perfecțiune, gust, savoare și, în special, siguranță!

Ce ar trebui să știi despre curățenia bucătăriei și cum ar trebui realizată eficient?

Pentru ca afacerea ta să funcționeze așa cum ți-ai dorit, ar trebui să știi principalele reguli de curățenie într-un restaurant.

Curățenia de la finalul zilei

Aceasta ar trebui să cuprindă: măturarea sau aspirarea și ștergerea tuturor podelelor, curățarea covorașelor și a chiuvetelor, curățarea scurgerilor și a pereților, a blaturilor de lucru și a suprafețelor din zonele de pregătire, a dozatoarelor de băuturi, a grătarelor și aragazelor, a friteuzelor, etc.

Curățenia profesionistă realizată săptămânal

Orice restaurant care se respectă și își respectă clienții, ar trebui ca săptămânal să desfășoare următoarele activități de curățenie: să fiarbă friteuzele pentru a le igieniza complet, să folosească produse de degresare și dezinfectare profundă a podelelor, să curețe în detaliu echipamentele de prepararea a băuturilor, capetele robinetelor și capetele de pulverizare ale diferitelor echipamente, să curețe interiorul și exteriorul cuptoarelor, al altor echipamente de gătit și unităților frigorifice.

De ce ai nevoie de o firmă de curățenie?

Dacă bugetul nu îți permite, și crezi că angajații tăi e descurcă în ceea ce privește curățenia și igienizarea zilnică, la curățenia săptămânală, lucrurile stau diferit. În primul rând, curățenia săptămânală ar trebui să fie realizată mult mai minuțios, cu echipamente și produse de curățenie profesioniste.

În cazul afacerilor mici, probabil nu ai investit și nici nu îți dorești (cel puțin la început) să investești în produse și echipamente de curățenie profesioniste. Astfel, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere al timpului și al eficienței, cea mai bună soluție este să apelezi la serviciile unei firme de curățenie profesioniste!

Ai nimerit unde trebuie! Oferim servicii de curățenie profesionistă pentru bucătărie!

Suntem experți în servicii profesionale de curățare a bucătăriilor, avem personal special instruit să se ocupe de astfel de locuri, cât și produse atent selecționate pentru a-ți satisface toate cerințele. Fie că e vorba de lanțuri mai mari de restaurante, dau doar de afaceri mici, locale (patiserii, simigerii, cofetării), avem pachete de curățenie care să se potrivească la fix criteriilor și nevoilor tale!

Ne descurcăm chiar și dacă este vorba de o bucătărie anexată unei anumite instituții: școală, grădiniță, azil de bătrâni etc. Putem stabili un program flexibil, iar prezența noastră să fie aproape insesizabilă.

Suntem o firmă de curățenie pregătită pentru orice!

Echipele noastre specializate pe curățarea bucătăriilor au lucrat în toate tipurile de medii de alimentație publică, de la mici chioșcuri locale, până la restaurante de fast-food, hoteluri, spitale, case de îngrijire, școli și universități.

Asigurăm servicii de curățenie și în afara programului de lucru

Lucrăm în afara orelor de lucru, după cum convenim de comun acord. Suntem eficienți și reducem la minim timpul de nefuncționare, așa că nu vă vom fi în cale atunci când bucătăria este la intervalul cel mai aglomerat.

Oferim servicii de curățenie complete

Aici se includ: curățenia profundă a tuturor suprafețelor mari (tavane, pereți, podele), curățenia și dezinfectarea a electrocasnicelor (aragazuri, friteuze, grătare, frigidere, congelatoare, etc.), a blaturilor și spațiilor de depozitare (rafturi, cămări), a filtrelor, conductelor, ventilatoarelor, hotelor  și lista poate continua în funcție de cât de dotat este spațiul.

Suntem firma de curățenie de care ai nevoie

O să argumentăm această afirmație doar prin câteva cuvinte cheie: eficiență, profesionalism, responsabilitate, flexibilitate și aspirație spre perfecțiune!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top