4 sfaturi practice când îți alegi firma de curățenie birouri

Menținerea biroului mereu curat și impecabil este vitală pentru succesul afacerii tale deoarece angajații trebuie să lucreze într-un mediu curat și productiv. Majoritatea companiilor și birourilor tind să apeleze la o firmă de curățenie profesionistă deoarece consideră că este mai ușor și mult mai economic decât dacă ar angaja o persoană cu normă întreagă.

De ce o firmă de curățenie profesionistă îți satisface cel mai bine nevoile afacerii tale?

În primul rând, o firmă de curățenie îți servește afacerea în cel mai bun mod posibil deoarece nu interferează cu operațiunile și activitatea zilnică, venind după program și în weekend pentru a curăța toate zonele biroului.

Astfel, biroul va fi mereu cât mai impecabil posibil, astfel încât angajații să se poată concentra mai bine pe ceea ce fac, iar astfel să crească productivitatea și profitabilitatea.

Cum să alegi cele mai potrivite servicii de curățenie birouri?

Cu atât de multe ofertă pe piață, cum o alegi pe cel mai potrivită pentru afacerea ta? Am pregătit pentru tine câteva sfaturi utile pentru a te asigura că iei cea mai bună decizie.

Identifică profesionalismul serviciilor de curățenie

Când vine vorba de curățenia birourilor, nu există o regulă general valabilă care să se potrivească tuturor companiilor, așa că, cel mai bine este să te interesezi foarte bine înainte de a alege firma de curățenie. Poți face asta prin:

 – analiza feedbackului clienților

– compararea serviciilor și ofertelor disponibile

– analiza raportului calitate preț oferit de fiecare firmă

Ce trebuie să subliniem aici, este că o firmă profesionistă va solicita să viziteze biroul  pentru a-l inspecta înainte de a ajunge la o ofertă corectă și de a oferi un preț de curățenie birouri. Acest lucru este important, deoarece multe firme dau o ofertă simplă la început și includ adăugiri ulterior, pe care poate nu le-ai bugetat în finanțele tale.

Firma de curățenie trebuie să fie asigurată corespunzător

Nici un antreprenor nu-și dorește să fie sancționat pentru greșeala altcuiva. O firmă de curățenie profesionistă este întotdeauna asigurată în mod adecvat, astfel încât să nu fii răspunzător în caz de accidente.

Este foarte important să:

– soliciți dovada asigurării

– inspectezi documentele furnizate

– afli dacă firma are antecedente de accidente anterioare

Ferește-te de firmele care nu au asigurare, deoarece ți-ai putea pune afacerea în pericol fără niciun motiv.

Nu ignora nici un detaliu din contractul serviciilor de curățenie birouri

Contractul dintre afacerea ta și firma de curățenie este crucial, deoarece detaliază domeniul exact de lucru – sau cel puțin ar trebui. Iată ce ar trebui să faci:

– verifică de câteva ori contractul, pentru a te asigura că nu lipsește nici un serviciu

– ai grijă la costurile ascunse care pot fi prezente în contract

– solicită o perioadă de probă, astfel încât să poți să-ți exerciți dreptul de a anula contractul în cazul în care ești nemulțumit de serviciu

Contractul ar trebui să fie echilibrat și să nu cântărească în favoarea oricărei părți, deci asigură-te că îl studiezi cu atenție pentru a evita plata serviciilor pe care nu le dorești sau de care nu ai nevoie.

Obține referințe de la alte companii, în ceea ce privește serviciile de curățenie oferite

Experiența firmei în curățarea birourilor poate fi un factor decizional important, așa că, asigură-te că examinezi nivelul de experiență pe care îl are înainte de a semna contractul.

Cel mai bun mod de a ști că apelezi la o firmă de curățenie de încredere este prin obținerea referințelor de la alte companii din industrii similare. Ce poți întreba?

– dacă  și alte întreprinderi au lucrat cu firma de curățenie pentru nevoi specifice.

– mai multe  detalii despre serviciile furnizate și dacă există costuri ascunse.

– solicitarea costurilor orientative pentru curățenie de la alte companii, pentru a-ți forma o idee.

Alegerea firmei de curățenie potrivită pentru afacerea ta nu este o fizică cuantică, dar cu siguranță nici nu ar trebui să fie tratată cu ignoranță. Va trebui să te asiguri că firma pe care o alegi este, în primul rând, potrivită pentru afacerea ta. Astfel, sperăm ca aceste sfaturi să te ajute să iei decizia potrivită. Dacă nu ești încă complet convins sau lămurit, nu ezita să ne contactezi.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top