Primăvara e aici! Sfaturi pentru o curățenie generală de excepție!

De mici ne aducem aminte că odată cu venirea primăverii și cu împărțirea mărțișoarelor, mamele noastre se apucau și de curățenie. Dar nu orice fel de curățenie, ci o curățenie generală care dura chiar și câteva zile. Primăvara este cel mai potrivit anotimp pentru curățenie și reorganizarea spațiului din locuință. Primăvara, mamele noastre găseau deseori un nou mod de a aranja mobila de prin casă.

Luna recomandată de specialiști pentru curățenia în casă este martie, sau când termometrele încep să arate temperaturi mai prietenoase și bătrânele încep să vândă ghiocei. Curățenia de primăvară necesită timp și răbdare, iar de cele mai multe ori procesul poate dura și până la câteva săptămâni, mai ales dacă locuim la casă.

Cum faci curățenie în casă primăvara, într-un mod eficient?

Dacă îți dorești să te încadrezi în termenul de o săptămână, sau poate dorești să termini mai repede de atât, este importantă ordinea în care alegi să faci curățenie. După cum spune și o carte celebră: „Începe cu ce nu-ți place”, la fel ar trebui să procedezi și în acest caz și să începi cu încăperile unde ai cel mai mult de lucru: baia, bucătăria și debaraua.

Un alt sfat ar fi să începi de sus în jos. Așadar, ferestrele și tavanele ar trebui să fie primele de care te ocupi, iar mai apoi sertarele.

Este important să-ți organizezi toate produsele de curățenie și să-ți faci și stocuri pentru a te asigura că totul lucește așa cum ți-ai dorit.

Curățenia acasă, cu ce să începi?

În ceea ce privește curățarea covoarelor, este foarte important și aspiratorul pe care îl ai. Aspiratoarele profesioniste pe care le folosim noi colectează și cele mai mici particule de praf, cât și părul lăsat în urmă de animalele de companie.

         Chiar și când vine vorba de mobilier, noi avem produse și echipamente speciale, și de cele mai multe ori intervenim cu un aspirator portabil perfect pentru locurile mai greu accesibile.

         Curățarea perdelelor și a draperiilor implică multă migală, în special la partea de călcat a acestora. Știm că foarte multe gospodine se feresc de aceste treburi, pentru că nu le fac plăcere, iar de cele mai multe ori apelează la servicii profesioniste.

         Când speli geamurile, nu neglija termopanul sau tâmplăria, și aceste elemente au nevoie de la fel de multă atenție! Este indicat să se utilizeze prima dată o cârpă umedă sau o soluție obținută cu bicarbonat de sodiu și apă, iar mai apoi o cârpă uscată.

         Pentru curățarea pardoselilor noi folosim un aspirator cu spălare, iar podelele tare arată ca noi. Dacă nu ai un astfel de echipament, atunci te poți limita ca un mop, dar podeaua va arăta aproape ca nouă.

         Curățenia de primăvară, cât de necesare sunt serviciile profesioniste de curățenie?

Poate pentru multe gospodine curățenia de primăvară este un proces plăcut care le ajută să se relaxeze. Chiar și așa, nu toate au echipamentele și produsele necesare pentru a face casa să strălucească cum și-ar dori, iar astfel pot apărea și diverse frustrări.

Așadar, de ce să apelezi la serviciile noastre de curățenie profesională?

Economisești timp, economisești bani, răbdare, te scapi de stres și frustrare și ai o casă mai curată ca niciodată! La fel cum îți permiți să mergi la coafor la începutul fiecărui anotimp, ar trebui să-i permiți și casei tale „o vizită de la stiliști profesioniști” pentru a putea păși în sezonul cald.

Prețul serviciilor de curățenie generală este mult mai mic decât dacă ai investi tu în produse și echipament

Dacă apelezi la noi pentru a-ți curăța locuința în prag de primăvară, nu vei cheltui mai mult, ba din contra, vei economisi mai mult. Noi avem deja produse și echipamente, mai avem nevoie doar de încrederea ta!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top