Servicii curățenie generală pentru o primăvară fără alergii!

Ce implică alergiile de primăvară?

Probabil te întrebi care este legătura între servicii curățenie generală și alergiile de primăvară? Dacă ți-am captat atenția, rămâi în continuare și vezi la ce ne referim!

Din ce în ce mai multe persoane suferă de alergii de primăvară, iar tocmai când vremea este mai frumoasă și mai plăcută pentru o plimbare în parc, atunci apar și simptomele neplăcute ale alergiilor.

Alergenii sunt proteine purtate în mare parte de aer, iar sistemul nostru imunitar îi poate vedea și ca dușmani în loc de prieteni. Astfel, își îndreaptă toată atenția spre lupta cu aceștia și izbucnește războiul cu granulele de polen. Ca rezultat al „încingerii uneltelor de luptă” apar inflamații localizate sau extinse ale mucoaselor ce vin în contact cu granulele de polen.

Rămâi în casă, este aceasta o soluție potrivită?

Multe persoane care suferă de alergii primăvara, aleg să scape de această problemă rămânând în casă pe perioada sezonului de polenizare. Am putea asemăna acest lucru cu expresia „a băga gunoiul sub preș” (iar noi oferim servicii de curățenie generală care nu bagă gunoiul sub preș ci îl fac să dispară!).

De ce statul în casă nu este cea mai bună soluție?

Chiar dacă ai reușit să scapi de polen, ce te faci cu alergenii de interior? Iar aici ne referim la praf, simplul praf care poate determina simptome de rinită alergică

Curățenia de primăvară este cea mai bună soluție

Dacă știi că ai astfel de alergii, iar odată cu venirea primăverii, în loc să te bucuri de o plimbare în parc preferi să abordezi o soluție mai mult de „netflix and chill”, poate ar fi cazul să afli că poți îmbunătăți însemnat aceste probleme!

Cum? printr-o curățenie generală de excepție, o curățenie temeinică a prafului și a tuturor suprafețelor și zonelor pe care le-ai ignorat pe parcursul sezonului rece. Dacă nu faci curățenie ca la carte, poți să înrăutățești însemnat alergia!

Sfaturi practice de curățenie generală pentru a ameliora simptomele alergiilor

Poți ameliora simptomele alergiilor dacă ții cont de câteva aspecte simple!

Intrarea în locuință e foarte importantă!

85 % din substanțele contaminante din casa ta se găsesc la 3 m de ușa de intrare. Cum facem să-i ținem afară din locuință cât mai mult? O soluție practică ar fi să ai mai multe covorașe de intrare. Unul în fața ușii, în exterior (aici sperând că ai vecini prietenoși) și unul la intrarea în locuință. De asemenea, este esențial să le cureți periodic și temeinic.

Tu știi să ștergi corect praful?

Pe bune? Ce întrebare e asta? E o întrebare foarte bună chiar. Îndepărtarea prafului poate fi asemănată cu o artă. În primul rând, secretul este să începi cu praful, apoi cu aspiratul. Astfel, orice urmă de praf care a ajuns pe podea poate fi îndepărtată cu ajutorul aspiratorului.

Folosește o cârpă umedă pentru a șterge praful și captează-l de sus în jos! Adică începe cu tavanul, pereții, tablourile și mai apoi îndreaptă-te spre mobilă.

Cât de des schimbi așternuturile?

Odată cu înlocuirea așternuturilor de iarnă cu cele mai subțiri de primăvară, este foarte important să speli cuverturile și păturile la cel puțin 50 de grade Celsius. Nu uita nici de perne, animalele de pluș, draperii și jaluzele!

Servicii curățenie generală pentru o primăvară fără „Hapciu!”

Mai sus ți-am oferit câteva soluții practice pe care le poți aplica singur. Bineînțeles, asta în cazul în care ai timpul și disponibilitatea necesare. Ce te faci dacă nu ai nici una dintre acestea? Ei bine, pentru asta suntem noi! Îți punem la dispoziție servicii de curățenie generală, meticuloasă și perfecționistă, pentru a ne asigura că nu mai ai nasul roșu precum Rudolf în perioada alergiilor de primăvară.

Oferim un preț servicii curățenie generală conform buzunarului tău!

Ai un buget limitat? Nu e nicio problemă! Ne adaptăm în funcție de nevoile fiecărui client. Așadar, pentru o ofertă personalizată, nu-ți fie teamă să ne contactezi!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top