Firmă de curățenie ce te scapă de alergii!

Suntem o firmă de curățenie ce se adaptează tuturor nevoilor tale!

În ziua de azi, alergiile la praf sunt probleme din ce în ce mai întâlnite și mai cunoscute în întreaga lume, în proporții pandemice am putea spune. Acestea afectează mai mult de 150 de milioane de persoane doar în Europa, iar studiile estimează că în doar 15 ani, mai mult de jumătate din populația europeană va suferi de cel puțin un tip de alergie.

De ce apar alergiile la praf?

Praful întâlnit în atmosfera de afară conține particule microscopice de polenuri de plante sau mucegaiuri ce sunt invizibile pentru ochiul liber. În compoziția acestui praf se regăsesc și particule de diverși poluanți atmosferici ce contribuie la inflamația mucoaselor expuse și declanșează neplăcutele manifestări alergice.

Alergia la praful de casă

În ultima sută de ani, atenția s-a îndreptat preponderent și asupra alergiilor la praful de casă și s-a descoperit faptul că cele mai frecvente alergii sunt produse de acarieni care sunt niște artropode microscopice din clasa Arachnida. Nu vrem să te încurcăm cu astfel de detalii greu de pronunțat, însă este foarte important să înțelegi de unde pornesc aceste probleme.

Curățenia acasă poate combate aceste alergii?

În primul rând, este foarte important să vizitezi un medic alergolog înainte de începe să iei orice tratament sau să-ți oferi singur un diagnostic. Acesta poate stabili exact tipul de alergie de care suferi și poate prescrie indicații sau un tratament.

În al doilea rând, ca în orice altă problemă de sănătate, este vitală o curățenie profesionistă de excepție. Știm cu toții că un mediu murdar aduce cu sine și diverse organisme cu care nu ne dorim să intrăm în contact, mai ales într-o perioadă sensibilă a organismului nostru, când deja este slăbit și trebuie să lupte împotriva altor bacterii.

Noi suntem o firmă de curățenie care știe să șteargă praful!

Chiar dacă poate suna amuzant, sau din punctul tău de vedere o astfel de afirmație ar putea fi inclusă în categoria „Apa este udă”, dar lucrurile nu sunt chiar așa. Bineînțeles, nu putem spune că a șterge praful este o artă, dar nici nu e un lucru ce ar trebui ignorat sau realizat superficial.

Nu ți s-a întâmplat ca, de multe ori, să ștergi meticulos tot praful de pe toate suprafețele, iar după câteva ore să observi că s-a pus la loc, ca și cum nu l-ai fi șters niciodată? Și asta fără ca să faci cardio sau antrenament intens în living, sau să scuturi covoarele în casă.

De ce se întâmplă asta? Este simplu! Pentru că nu ștergi praful eficient! Ce soluții ai? Fie înveți să ștergi praful (da, știm că sună destul de amuzant), fie apelezi la servicii de curățenie profesioniste care să facă acest lucru în locul tău.

Ce ai de câștigat dacă apelezi la servicii de curățenie profesioniste

În primul rând, scapi de frustrarea permanentă că nu ai șters bine praful și imediat s-a pus la loc. În al doilea rând, economisești timp și energie. Și nu în ultimul rând, scapi de alergiile și neplăcerile provocate de inhalarea permanentă a particulelor de praf.

Cu alte cuvinte, împuști 3 iepuri dintr-o singură lovitură. Dacă motivele acestea nu sunt suficient de convingătoare, atunci poate ar trebui să-ți amintești de senzațiile pe care le ai atunci când îți petreci câteva ore bune făcând curățenie, iar când te așezi în pat pentru a-ți petrece timpul liber, observi că prietenul tău cel mai bun, praful, se încăpățânează să te părăsească!

 

1 thought on “Firmă de curățenie ce te scapă de alergii!”

  1. Pingback: Curățenie domiciliu pentru a scăpa definitiv de praf! - Casa Curată

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top