Curățenie domiciliu pentru a scăpa definitiv de praf!

Avem două întrebări pentru tine. Cât de des faci curățenie domiciliu și cât de des ștergi praful? Dacă faci acest lucru zilnic, indiferent cât de curată este casa ta, probabil tot a rămas și puțin praf într-un loc anume. Nu dispera, asta nu te face mai mult sau mai puțin gospodină. Te face normală!

Da, este o problemă omniprezentă cu care majoritatea oamenilor se confruntă zilnic. Totuși, pentru persoanele care suferă de alergii la praf sau au alte probleme de respirație, acest lucru devine mai important.

De ce ar trebui să faci curățenie domiciliu mai des pentru a scăpa de praf?

Minimizarea cantității de praf din locuință are mai multe beneficii. În primul rând, face o diferență uriașă în calitatea aerului. În al doilea rând, protejează mobilierul, electrocasnicele și dispozitivele și le face să arate mai bine, pentru mai mult timp.

Pentru a-ți menține casa cât mai liberă de praf, este nevoie de vigilență și consecvență. Curățarea săptămânală e vitală. Aici se includ și curățarea pernelor, draperiilor, mobilierului, aspirare și lista poate continua la nesfârșit.

Curățenie acasă: sfaturi practice pentru a scăpa definitiv de praf

În cele ce urmează îți vom oferi câteva sfaturi practice care să te ajute în lupta cu praful.

Investește în covorașe

De fiecare dată când ai musafiri care de cele mai multe ori vin cu cadouri plăcute, probabil mai aduc cu ei și cadouri mai puțin plăcute: particule de praf și murdărie. Pentru a mai reduce din această problemă, covorașele exterioare și interioare sunt esențiale. Noi le recomandăm pe cele cu o textură asemănătoare scaiului. Firește, acestea trebuie curățate și igienizate permanent.

Îngrijește-ți animalele de companie cu simț de răspundere!

Dacă ai prieteni patrupezi, am scris un articol despre curățenia după animalele de companie în care îți oferim câteva sfaturi utile. Părul și pielea moartă a animalelor sunt surse majore de praf. Așadar, animalele de companie trebuie îngrijite în mod regulat. Un truc pentru litiera pisicilor este să fie păstrată acoperită, mereu.

Nu ține geamurile deschise prea mult timp

Poate pare contraintuitiv, dar cu cât ții ferestrele deschise mai mult timp, cu atât crește și cantitatea de praf din casă. Praful pătrunde pe uși și ferestre sub formă de polen, spori de mucegai și poluanți aerieni. Dacă nu ne credeți, verificați pervazurile ferestrelor! E vital să le țineți complet închise, în special în ziua în care bate vântul!

Renunță la covoare

Stai, ce? Da, ai citit bine! A scăpa de covor s-ar putea să pară o măsură destul de drastică, dar acesta conține o groază de praf! Și mai important, îl eliberează în aer de fiecare dată când pășești pe covor. De aceea este bine să te orientezi de la început pentru pardoseală dură: lemn, gresie, piatră sau vinil.

Firmă de curățenie domiciliu care te scapă de povară!

Dacă micile sfaturi pe care ți le-am prezentat nu sunt întocmai ce îți dorești, nu trebuie să te sperii! Nu e nevoie nici să renunți la covor nici să renunți la prietenul patruped! Este nevoie doar să ne contactezi pe noi! Punem la dispoziție servicii de curățenie profesioniste, astfel încât praful să nu mai fie dușmanul tău de temut. Și toate acestea la un preț accesibil și într-un program flexibil. Ce poate fi mai „mișto”?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top