Curățenie acasă eficientă – sfaturi din partea experților

Cu toții am auzit de expresia „a fura meserie”. Oare cine se pricepe mai bine să la a face curățenie acasă decât noi, profesioniștii în curățenie? Așa că, dacă tot vrei să furi meserie și ai nevoie de câteva sfaturi din partea experților, suntem aici să ți le oferim! Și pentru că știm că ne aflăm într-un secol al vitezei, aceste sfaturi te vor ajuta să economisești cel mai prețios bun al erei noastre: timpul.

Alege un săpun potrivit și schimbă-l cât mai des

Huh? Probabil te întrebi care e relevanța. Ei bine, a face curățenie acasă într-un mod inteligent implică mai mult decât a lua în mână o perie de curățat. Importantă nu este doar schimbarea cât mai deasă a săpunului, ci și alegerea săpunul potrivit. De ce? Săpunurile pe bază de glicerină sau ulei vegetal păstrează pereții dușului și podeaua cu aspect mult mai strălucitor. Deci, economisești timp când faci curățenie în baie prin simplul fapt că nu trebuie să ștergi de fiecare dată pereții. Săpunurile tradiționale pe bază de seu pot lăsa diverse urme pe faianță. E simplu să te ferești de ele.

Începe cu lucrurile mai ușoare

Începe simplu: cu camerele cele mai ușoare, care nu necesită multă bătaie de cap. Astfel, „dai de gust” și prinzi curaj pentru a face curățenie și în celelalte camere, mai complexe. Nu începe cu bucătăria sau baia, o să-ți consumi prea multă energie de la început. Când faci curățenie acasă e ca și cum ai merge la sală. Începe cu o încălzire ușoară, și mai apoi treci la lucruri mai complicate.

Închide telefonul mobil

Când vrei să te concentrezi și să termini un lucru în mod eficient, trebuie să te deconectezi. Orice notificare, sms sau follower nou pe tiktok își poate distrage atenția. Astfel, o treabă care ar fi trebuit să dureze 2 ore, poate ajunge să dureze chiar și 4. De ce să nu eviți lucrurile pe care le poți evita?

 Detaliile mici fac diferența când faci curățenie acasă

Vii acasă, obosit după o zi de muncă și te îndrepți direct spre duș. Te cureți imediat, dar cum rămâne cu dușul/cada? Cât de des alegi să cureți și dușul sau cada? Probabil că nu o faci prea des, iar când trebuie să o faci, devine un adevărat calvar. Cea mai ușoară modalitate de a te feri de acest calvar este să-ți cumperi o perie specială și de a o folosi după fiecare baie.  Îți ia doar câteva minute să ștergi pereții și părțile laterale ale căzii. Te ferești de chinul și nervii pe care ți-i vei provoca în viitor dacă eviți să faci asta.

Ce te faci dacă timpul nu te ajută deloc?

Sfaturile ca sfaturile, sunt folositoare, știm. Dar dacă timpul nu te ajută deloc? Ce te faci în astfel de situații? Probabil că știi deja răspunsurile. Apelezi la servicii profesioniste de curățenie. Economisești timp, bani, energie și nervi. Dacă nu ai făcut deja lună în apartament până acum, înseamnă că nu e pentru tine. E pentru noi! Așa că, nu-ți mai bate capul cu astfel de detalii și mai bine apelează la o firmă de curățenie profesionistă. Servicii profesioniste și flexibile, produse profesioniste și calitate garantată!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top