Curățenia generală eficientă – sfaturi de la experți

Curățenia generală, distractivă sau nu prea ?

Majoritatea proprietarilor de locuințe moderne sunt prea ocupați cu munca de birou ca să mai facă schimb de sfaturi de curățenie la pauza de cafea. Nicio problemă! Lăsați aceste „probleme” pe seama experților. Experiența noastră vastă din domeniu ne face cei mai potriviți candidați pentru a oferi sfaturi de curățenie!

1. Păstrează produsele și instrumentele de curățenie acolo unde intenționezi să le utilizezi

Într-un secol al vitezei, în care timpul este cel mai prețios bun, este foarte important să ai mereu produsele și instrumentele de curățenie la îndemână. Dacă ți s-a întâmplat să murdărești chiuveta, cel mai eficient este să apelezi imediat la detergentul și cârpa de sub ea. Economisești și timp și e mult mai ușor să îndepărtezi petele proaspete!

2. Simplifică lista de produse pe care le folosești

Știm, în magazine există o gamă atât de variată de produse de curățenie, încât nici tu nu ești sigur ce ar fi mai bine să alegi. Ei bine, lucrurile sunt destul de simple. Limitează-te la produse versatile, cu care poți curăța o gamă variată de suprafețe. Nici nu mai ocupi atât de mult spațiu pentru depozitarea lor și nici nu-ți mai bați tare mult capul atunci când mergi la cumpărături. În plus, portofelul tău nu va mai avea atât de mult de suferit.

3. Fă-ți provizii de mănuși de cauciuc și cârpe din microfibră.

Mănușile de cauciuc sunt cele mai potrivite, în special atunci când vreți să folosiți produse puternice. De fapt, ar trebui să vă protejați mereu mâinile de toate produsele toxice pe care le folosiți atunci când faceți curățenie.

În ceea ce privește cârpele din microfibră, acestea pot fi utilizate pentru majoritatea suprafețelor. Indiferent că vorbim de gresie, faianță sau sticlă, sunt o investiție bună.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top