Curățenie acasă pentru venirea unui nou membru!

Te pregătești să aduci pe lume un nou membru al familiei? Probabil că ai destule pe cap și ai foarte multe lucruri de pus la punct. Printre lista cu lucruri de făcut, cu siguranță se numără și câteva aspecte legate de curățenie acasă. Un bebeluș este destul de sensibil, iar mediul în care își petrece primele zile din viață este esențial.

Așadar, ți-am pregătit câteva sfaturi practice în ceea ce privește curățenia pe care trebuie să o faci atunci când aștepți un nou membru al familiei.

O privire de ansamblu

Curățenie locuință, cât e de bine organizată aceasta?

Un copil aduce cu sine un sentiment de fericire, dar poate produce și puțin stres. Pe măsură ce va crește, va începe să descopere lumea și poate deschide toate dulapurile, chiar și pe cele cu substanțe toxice. Probabil că ești de părere că ai timp până va crește, dar timpul se mișcă repede și bebelușii încep să devină mobili imediat. produsele de curățenie și cele farmaceutice trebuie păstrate în dulapuri încuiate în siguranță. Cele mai potrivite sunt încuietorile magnetice.

Cum trebuie pregătită camera copilului?

Probabil că deja te-ai apucat de renovat și de pregătit camera copilului, dar pentru prima perioadă a vieții acestuia, camera lui va fi… camera ta! Așa că cel mai bine este să-ți focalizezi atenția spre porpriul tău dorimitor. Cu toate astea, ai grijă să nu devină camera lui permanentă!

Pregătește-te pentru mulți vizitatori

Poți să începi reorganizarea spațiului de pe acum. Și prin reorganizarea spațiului nu ne referim doar la camera copilului, cât și la camerele de oaspeți. E posibil să ai nevoie de „întăriri” și vei avea nevoie de persoane care să rămână peste noapte și să te ajute cu bebelușul. Fă-ți plinul și de produse consumabile, pe lângă scutece!

Focusează-te pe „zonele roșii”!

La ce ne referim când spunem zone roșii? Ne referim la întrerupătoare, clanțe de ușă, robinete, bureții de vase, butoanele aragazului, mânerul frigiderului, suporturi pentru periuțe de dinți, etc. Toate aceste zone sunt deseori ignorate cu toate că sunt pline de bacterii și germeni.  Nu uita să le acorzi atenția cuvenită!

Firmă de curățenie, soluția perfectă pentru astfel de momente?

Dacă ești prea ocupată cu alte lucruri ce țin de organizare și de bunăstarea bebelușului, atunci poate nu ar trebui să-ți mai bați capul și cu aceste detalii. În această perioadă este foarte important să eviți orice situație stresantă sau care ți-ar putea provoca neplăceri. Bebelușul are nevoie de o mămică sănătoasă și veselă.

Așadar, nu-ți mai bate capul cu dezinfectarea și curățatul suprafețelor, și mai bine ocupă-te de lucrurile cele mai importante: de tine și de starea ta de bine.

Curățenie acasă adaptată buzunarului tău

Știm că în astfel de momente, bugetul este destul de limitat și probabil există o sumă de bani pusă deoparte pentru orice eventualitate. De aceea, ți-am pregătit pachete special adaptate buzunarului tău. Oferim servicii de curățenie profesioniste în conformitate cu nevoile și cerințele tale, toate la un preț avantajos.

Noi suntem soluția!

Pregătește-ți locuința pentru o nouă bucurie! Nu lăsa grijile și stresul lumii cotidiene să îți perturbe liniștea și focusează-te pe ceea ce este cu adevărat important. Pe tine și pe bunăstarea copilului tău! Un copil este o binecuvântare, așa că primește-l într-o locuință curată !

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top