Curățenie generală apartament ca să te pregătești de vară!

Vara se aproprie cu pași repezi și încă nu ai apucat să faci curățenie generală apartament? Ți-ai programat deja și concediul, iar curățenia a rămas pe plan secund? Nu e nicio problemă! În acest articol, vrem să-ți oferim câteva sfaturi practice despre cum să-ți pregătești casa pentru vară.

Curățenia apartament în pragul sezonului estival începe cu dulapurile!

Gata cu hainele de iarnă, gata cu puloverele și cu gecile groase! Este timpul să scoți de la naftalină tricourile, pantalonii scurți, rochiile și fustele! Reorganizează-ți dulapul! Depozitează puloverele și paltoanele voluminoase în cutii sau coșuri etanșe și depozitează-le în garaj, pod sau într-un dulap la care nu ai mereu acces, până când iarna va lovi din nou. Să sperăm totuși, că nu curând!

Profită de această ocazie și pentru a-ți face ordine în haine și a vedea ce mai porți cu adevărat și ce nu. Știi cum se spune: dacă a trecut un an și nu ai mai purtat deloc un articol de îmbrăcăminte, poate e cazul să îl donezi.

Nu uita de așternuturi când faci curățenie generală!

La fel cum e și cu îmbrăcămintea, tot așa ar trebui să fie și cu așternuturile. Vara este momentul când renunți la plapuma groasă de acasă (cu toate că are o puternică valoare sentimentală). Poți totuși să păstrezi la îndemână și o pătură mai groasă, în cazul în care se răcesc unele nopți.

Fă curățenie generală și prin lucruri!

Chiar dacă această acțiune ar putea dura destul de mult timp, trebuie făcută! Nu mai amâna să faci curățenie generală apartament! Treci prin fiecare cameră din apartament și scapă de lucrurile pe care nu le mai folosești sau care nu-ți mai plac. Donează ce se poate, aruncă ce nu mai este folositor. „Lasă că poate îmi trebuie la ceva” este o scuză similară cu cea „Lasă că încep de luni dieta”. Organizează bine lucrurile rămase și depozitează-le în cutii pentru o utilizare ulterioară.

Curățenie acasă, dar curățenie și în frigider!

Contextul pandemic din ultimul an probabil te-a determinat să-ți faci provizii mult mai mult decât ai fi avut cu adevărat nevoie! Ei, acum e cazul să faci curățenie în frigider și în cămară! Cu siguranță ai câteva borcane uitate pe acolo, pe care cel mai probabil ți-e și frică să le mai deschizi! Ia-ți timp într-o zi ploioasă, dă play la melodia ta favorită și decide ce e de aruncat și ce e de păstrat!

O casă curată și proaspătă cu multă vegetație!

Dacă îți plac florile și îți place să ai grijă de ele, atunci acum e momentul să te transformi într-un mic grădinar. Poți planta niște semințe sau flori cumpărate din magazin direct în ghivece pentru a-ți ușura munca. Nu numai că te va relaxa acest lucru, dar îi va oferi și un aer diferit apartamentului tău.

Dacă îți place să gătești și vrei mereu să ai ierburi proaspete la îndemână, atunci ar trebui să profiți de acest lucru și să-ți crești câteva ierburi aromatice. Poți chiar să-ți faci o mică grădină în balcon. Puțin usturoi, puțină ceapă verde ar putea crește fără probleme!

Servicii de curățenie generală apartament pentru fiecare!

Dacă nici timpul, nici cheful și nici disponibilitatea nu te ajută, nu e nicio problemă! Lasă pe mâna noastră! Noi putem să-ți facem apartamentul lună, dar nu putem să decidem în locul tău ce ar trebui aruncat și ce nu. Acest lucru rămâne la latitudinea ta!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top