Servicii de curățenie birouri, profesionalism la preț mic!

Ești un mic antreprenor și ai un spațiu de birouri pe care îl gestionezi? Pe lângă detaliile de ordin administrativ, cu siguranță te-ai gândit că ar fi cazul să te ocupi și de detalii de ordin tehnic, cum este și curățenia în birouri. De ce este acest aspect important? Este simplu, va crește implicarea angajaților și productivitatea firmei. Cu cât mediul este mai ordonat, cu atât inspiră la o muncă mai ordonată și mai organizată. Covoarele din birouri sunt cele care oferă cele mai mari bătăi de cap și sunt și cele mai importante. Astfel, în cadrul acestui articol, vom insista pe curățenia adecvată a covoarelor și vom motiva necesitatea apelării la servicii de curățenie birouri.

Curățenie profesionistă a spațiilor de birouri

Covoarele sunt zone cu „trafic intens” ceea ce le face ușor susceptibile la uzură. Dacă nu sunt întreținute regulat, biroul ar putea fi plin de pete, arsuri, lacrimi sau alte daune permanente. Pentru a preveni daunele inutile și astfel și cheltuielile inutile, curățarea locului și aspirarea trebuie făcute în mod regulat. Ca specialiști în domeniul curățeniei recomandăm ca o dată la fiecare șase luni să se apeleze la servicii profesioniste de curățenie birouri, care să ofere o atenție sporită covoarelor.

Care sunt principalele indicii care sugerează curățirea profesionistă a covoarelor?

Decolorarea

Cel mai evident semn de uzură este decolorarea covorului. Aceasta include opacitatea sau schimbarea culorii. Decolorarea poate apărea din cauza razelor solare, a particulelor de praf prinse sau a expunerii prelungite la substanțe chimice și murdărire. Cu cât covoarele sunt mai deschise la culoare, cu atât vor fi necesare mai multe curățări.

Petele

Un alt semn comun de uzură include pete. Pentru a preveni pătarea excesivă și deteriorarea permanentă, curățarea profesionistă a locului trebuie efectuată în mod regulat. Atunci când petele nu pot fi îndepărtate, este necesar să apelați la servicii de curățenie birouri.

Mirosurile care persistă

Dacă în birou pare să persiste mirosul de mucegai, este un semn că problema trebuie abordată din perspectiva covoarelor. Mirosurile neplăcute apar adesea în lunile mai reci când sunt ploi și zăpadă abundente sau când sunt prezente animale de companie. Covoarele murdare care nu se usucă tind să se mucegăiască și să dezvolte bacterii. Așezarea covorașelor la intrările de birou, folosirea deodorizantelor pentru covoare și curățarea regulată a covoarelor de birou va împiedica mirosurile nedorite.

Creșterea alergiilor în rândul angajaților

Un semn ce sugerează o curățare minuțioasă a covoarelor de birou este rata crescută de alergii și boală. Covoarele, în special, sunt susceptibile la praf, alergeni, părul animalelor de companie și alte bacterii care se acumulează în timp, ducând la infecții cronice ale sinusurilor, astm și alte probleme respiratorii. Aspirarea regulată și curățarea cu abur a covorului pot ajuta la prevenirea îmbolnăvirii angajaților.

Pentru o productivitate crescută, ai nevoie de servicii de curățenie birouri profesioniste

Pe lângă faptul că un mediu mai curat le induce angajaților o stare de bine mai puternică, acest lucru va crește însemnat și productivitatea companiei. Un mediu liniștit și sigur creează cele mai bune condiții de muncă.

Ce noroc că te afli în locul potrivit. Îți punem la dispoziție servicii de curățenie birouri complete, la prețuri avantajoase, care să facă totul ca la carte. Și promitem că vom acorda atenția cuvenită și covoarelor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top