Cea mai bună firmă de curățenie după constructor

Servicii de curățenie de calitate, cum le recunoști?

Cum diferențiezi serviciile de curățenie obișnuite de servicii de curățenie de calitate? Pe piață sunt foarte multe firme de curățenie, după ce ar trebui să te ghidezi? Doar după costuri? Nu! Ar trebui să te ghidezi după profesionalism. Și cum ne dovedim noi profesionalismul? Un mod prin care vrem să dovedim că știm ce facem, este prin a explica diferența dintre cei 3 piloni principali ai curățeniei.

Curățarea, igienizarea și dezinfectarea, cei 3 muschetari ai serviciilor de curățenie profesioniste

În timpul acestei pandemii globale, este mai important ca niciodată să știm despre și să putem explica diferența dintre curățare, igienizare și dezinfectare.

Ținând cont că organizațiile de sănătate publică recomandă ca birourile și alte spații publice să acorde o atenție sporită procedurilor de dezinfecție, companiile și persoanele fizice au mai multă responsabilitate în a menține spațiile curate pentru persoanele care lucrează sau chiar vizitează orice clădire comercială sau mediu public.

Asigurați-vă că încredințați curățarea birourilor  unor profesioniști precum noi, Easy Cleaning. Atunci când alegeți un serviciu profesional de curățare a birourilor, trebuie să știți că produsele și tehnicile pe care le folosim sunt potrivite cerințelor actuale. De asemenea, este important să înțelegeți acești 3 pași: curățare, igienizare și dezinfectare.

Servicii de curățenie birouri

Curățarea este un prim pas important. Trebuie îndepărtată mai întâi murdăria, astfel încât dezinfectantul să poată ajunge la germeni. Acest prim pas îndepărtează toată murdăria vizibilă. Procesul de curățare elimină germenii cu până la 80% și nu ar trebui ignorat.

Igienizarea are ca rezultat ceea ce autoritățile de sănătate publică consideră a fi un nivel acceptabil de reducere a germenilor. Igienizarea este deosebit de importantă pentru toate zonele care vin în contact cu produsele alimentare cum ar fi bucătăriile sau zonele de luat masa.

Dezinfectarea este necesară pentru toate punctele de contact, cum ar fi clanțele ușii, dozatoarele, mânerele, întrerupătoarele de lumină și toate zonele care implică contacte corporale, precum toalete și chiuvete. Dezinfectarea ucide și elimină virusurile și bacteriile până la 99,999%.

Firmă de curățenie care să se ocupe de toate aceste „treburi murdare”

Uneori, cum e și contextul actual, un birou poate avea nevoie de servicii  de curățenie special concepute și gândite. Dacă doriți să reduceți durerea de cap de a găsi o firmă de curățenie care să se ocupe de aceste probleme, vă sugerăm să aruncați o privire asupra gamei largi de servicii de curățenie pe care le oferim.

În calitate de firmă cu servicii complete de curățenie a birourilor, ne-am angajat să oferim servicii de curățenie de înaltă calitate pentru toate nevoile dvs.. Servim spații comerciale de orice dimensiune – de la școli la centre de fitness până la reprezentanțe auto, biserici, magazine  sau unități medicale.

Nu vă costă nimic dacă ne contactați pentru a vă forma o părere despre calitatea serviciilor pe care le oferim. Prețurile sunt pe măsura oricărui buzunar. Serviciile oferite sunt profesioniste. Rezultatele întreg de multe ori așteptările clienților noști. Este important ca biroul sau spațiul comercial să fie corect dezinfectat. Nu vă bateți capul cu aceste detalii, mai degrabă lăsați-ne pe noi să o facem! Noi nu ne batem capul, ci batem praful!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top