2000 de persoane și familii au

CASA CURATĂ

casa-curata-curatenie-iasi-constructor-renovare-apartament

Aventura Casa Curată a început în anul 2017 atunci când am pornit la drum cu gânduri mari: calitatea prestării serviciilor de profil trebuie îmbunătățită, echipamentele și soluțiile trebuie să aibă destinație specială, iar tehnicile de lucru mai evoluate. Astfel, am realizat investiții importante în echipamente profesionale marca Karcher, respectiv stocuri de solvenți profesionali de la Ecolab. După un training cu partenerii de la Karcher și Ecolab, activitatea a început, iar de atunci continuă să se dezvolte pe toate segmentele. Din 2017 și până acum, am reușit să acoperim o mare parte din serviciile de curățenie precum: curățenie generală, curățenie după constructor, curățare canapele, curățare saltele, curățare mochetă, curățenie birouri, curățenie spații comerciale, curățenie spații industriale, curățenie cabinete medicale. Toate aceste servicii sunt prestate la cele mai înalte standarde, folosind doar soluții și echipamente profesionale.

Calitatea ne recomandă, iar clienții noștri sunt întotdeauna fericiți de serviciile de curățenie prestate de noi.

2000
clienți multumiți
6
județe
Firma de curatenie in Iasi, Botosani, Neamt, Bacau, Vaslui

Servicii în toate județele Moldovei

Casa Curată deține un portofoliu impresionant în domeniul imobiliar/rezidențial, având contracte de colaborare cu principalii dezvoltatori ai urbei. În acest sens, vă invităm să vizionați secțiunea de recenzii, precum și pagina noastră de Facebook – Casa Curată.

Te asteptăm cu o programare pentru serviciul de care ai nevoie: curățenie generală, curățenie după constructor, curățare canapele, curățare saltele, curățare mochetă, curățenie birou, curățenie spații comerciale, curățenie spații industriale, curățenie cabinete medicale.

Serviciile noastre în imagini

Comandă o curățenie

Oriunde în Iași, ne deplasăm și în Suceava, Piatra Neamț, Botoșani, Vaslui, Bacău

Prin completarea formularui de mai sus sunt de acord cu prelucrearea datelor mele în scopul ofertării și stabilirii evaluării. Datele sunt preluate pe email și sunt stocate 360 de zile de la completare.
Scroll to Top